Stall

S stall fra innsiden X

Vi er en liten koselig stall med plass til 6 hester.

Leiepris for en stallboks er p.t. kr. 2700,- pr. mnd. og det inkluderer stallboks, låsbart stallskap, oppbevaringsplass i hylle på hemsen, utslipp morgen, spon, grovfor, beiteplass og tilsyn på beite. 

S stallport X

Leietaker kan ri fritt på alle jordene som tilhører gården etter at kornet er tresket. Gårdsplassen utenfor stallen er stor og kan brukes som ridebande og det er lyskaster på området. Leietaker har tilgang på hindermateriell, men dette må tas inn og ut av leietaker etter bruk. Leietaker har tilgang til toalett/dusj og det er et koselig stallkjøkken/oppholdsrom med varme, kjøkkenbord, stoler, benker, kjøkkenbenk, micro, vannkokerog kjøleskap inne i stallen. 

S vask stall X

Hestene går i flokk med maks 6 hester. I en tilvenningsperiode med ny hest i flokken må det regnes med litt småsår og småkrangling i en kort periode til ny rangordning er på plass. Skader som oppstår ute på beite dekkes ikke av stalleiere/gårdeiere. Hvis hesten ikke passer inn i flokken opphører leieforholdet. Utstyr som blir ødelagt ute på beite /lufteområdet (fluemasker, gressmasker, dekken, grimer osv) dekkes ikke av stalleiere/gårdeiere. Hvis hesten skal ha dekken ute på beitet eller i luftegården må leietaker selv ta på dekkenet kvelden i forveien. Hvis hesten gnager på innredning er leietaker økonomisk ansvarlig for reparasjon av dette. Leietaker plikter å vaske boks og stallskap etter endt leieforhold. Leietaker plikter også å være med på årlig rundvask av stallen (like etter beiteslipp). Ved ferier og helgefri avløser vi hverandre :) I sommermånedene flyttes hestene mellom flere beiter og leietaker må da være med på disse forflytningene. 

S skap i stall sidebilde X